marketing- en communicatiebureau

Voorbeeld; u gaat verhuizen, welke communicatie zet u in?

Het besluit is genomen. U gaat voor een nieuw kantoor, winkelpand of productiefaciliteit. Vergunningen zijn rond, architect en aannemer maken tekeningen en bouwplannen. Een openingsevenement ligt voor de hand. Maar slaan we de bouwfase in de communicatie dan over? Het zou goed zijn om leveranciers, klanten en buren alvast mee te nemen in het project. En vergeet ook de interne communicatie niet, zodat alle medewerkers hetzelfde verhaal vertellen. Maar hoe pak je dat aan? Video, uitnodiging, opening, media en uw website, misschien wel de huisstijl … ideeën genoeg. Waar te beginnen en door te pakken?

De specialisten van de Flexeteers maken een plan en zorgen voor de uitvoering, zodat u gewoon door kunt met uw dagelijks werk en met het bouwproject natuurlijk. Met de voordelen van een flexibel communicatieteam.

Marktintroductie met impact, hoe pakt u dat aan?

U breidt de dienstverlening uit. In de komende maanden wilt u uw klanten informeren en potentiële klanten interesseren. Het moet in één keer goed. U kent het belang van een introductie met impact.

Er is immers maar één kans voor die belangrijke eerste indruk. Maar hoe maak je indruk? Is online marketing de oplossing? Wie zijn uw potentiële klanten en hoe bereik je die eigenlijk? Is het verhaal op orde, is intern iedereen er klaar voor? Dat vraagt om een marketingaanpak met visie. Vanuit een strategie en een tactisch plan komt het aan op uitvoering en timing.

Ontwikkel samen met de marketingspecialisten van de Flexeteers een plan met aandacht voor positionering en propositie. Zij overzien het geheel en voorzien in de aanpak en ontwikkeling van de benodigde communicatiemiddelen. Ook zij weten: er is geen tweede kans voor die eerste indruk.

Zakelijke social media, waar te beginnen?

U wilt met uw bedrijf nu toch de stap zetten naar de  inzet van social media. Om uw doelgroepen en relaties te bereiken, met uw eigen verhaal, met uw producten en diensten. En ze te beraken.

Zodat ze zich ook  verbinden en uw verhaal ook willen uitdragen. Welke kanalen kiest u? Wat zijn de boodschappen en frequenties? Gaat u in videocontent of naar andere vormen van storytelling? Zakelijke inzet van social mediagebruik is toch wat anders dan het beheer van uw privé account. De specialisten van de Flexeteers sluiten u aan op de juiste kanalen en met de juiste toon. Met boodschappen die  aansluiten op uw andere uitingen. Gepland en gemonitord. Zodat u regie en controle houdt. We helpen u op weg om het zelf te gaan doen.

Marketing van strategie naar uitvoering, hoe doet u dat?

Uw nieuwe marketingstrategie richt de focus op andere doelgroepen dan u tot nu toe bedient. Het komt aan op een gerichte benadering.

Op een aanpak die potentiële klanten aanspreekt en aanzet tot actie. Met een advertentiecampagne (offline en online) die de branding van uw product en dienstverlening versterkt. Aangevuld met een krachtig evenement dat zorgt voor aandacht op social mediakanalen en publiciteit. U zoekt de professionals die dat organiseren en realiseren. Marketing- en communicatiemedewerkers die uw team niet alleen ondersteunen maar u ook verrassen met hun aanpak en organisatietalent. Efficiënt en effectief. Neem contact op met een van onze adviseurs en ontvang een doelgericht voorstel die uw ideeën koppelt aan het eigen vakmanschap.

U zoekt specialisten in marketing en/of communicatie

De Flexeteers zijn het en beschikken over een uitgebreid professioneel netwerk. Wij sluiten de beste specialisten aan om uw project te realiseren en uw doelen te bereiken.

Vraag offerte

WordPress Lightbox Plugin